Kwinkelenberg verhuizingen

RSS Amsterdams nieuws

 • Buren overleden vrouw en baby in Diemen geschokt 22/10/2019
  In Diemen reageren buren met ontsteltenis op het nieuws dat een pasgeboren baby en een vrouw vermoedelijk om het leven zijn gebracht door een 48-jarige man. ‘Toen de politie vroeg of wij wisten dat ze zwanger was, schrok ik me kapot.’
 • Culturele sector boos: verhoging subsidie teruggedraaid 22/10/2019
  Culturele instellingen en musea zijn boos dat de gemeente Amsterdam een subsidieverhoging deels terugdraait om gaten in de stadsbegroting te dichten. ‘Dit geeft aan dat er weinig zicht is op hoe kunst en ­cultuur in Amsterdam moeten vechten voor hun bestaan.’
 • Baby gereanimeerd na hondenbeet Diemen 22/10/2019
  In Diemen is een baby zwaargewond geraakt door een hondenbeet. Volgens de politie gaat het om de hond van de ouders van het kind.
 • Schotse crimineel mogelijk betrokken bij moord Martin Kok 22/10/2019
  Een voortvluchtige Schotse crimineel wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op misdaadverslaggever en ex-crimineel Martin Kok. Mogelijk is de 30-jarige Christopher Hughes ingezet om Kok in de val te lokken.
 • Lego opent flagshipstore in Kalverstraat 22/10/2019
  Net op tijd voor de laatste sinterklaasinkopen, opent Lego op 29 november een flagshipstore in de Kalverstraat. De vestiging in Amsterdam is de eerste vlag­gen­schip­win­kel en de tweede officiële Legowinkel in Nederland.
 • Gemeente Amsterdam wil eigen statiegeldbeleid 22/10/2019
  De gemeente Amsterdam overweegt een eigen statiegeldbeleid in te voeren als er geen goede landelijke regeling komt. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Milieu) waarschuwt voor een lappendeken van lokale regels.
 • Lichamen van vrouw en baby gevonden in woning Diemen – man opgepakt 22/10/2019
  Afgelopen vrijdagochtend zijn in een woning aan de Martin Luther Kinglaan in Diemen de lichamen van een vrouw en een kind gevonden. Volgens AT5 gaat het om een pasgeboren baby.
 • Slimme fietsenstallingen langs Noord/Zuidlijn 22/10/2019
  Langs de Noord/Zuidlijn worden bij verschillende haltes de toegang tot de fietsenstallingen gemoderniseerd. Dit moet mensen aansporen om vaker de fiets te pakken in de drukke binnenstad.
 • Alles over de liquidatie van advocaat Derk Wiersum
 • Ouders beschuldigen juf school Zaandam van lijfstraffen 22/10/2019
  Een juf van basisschool in Zaandam is op non-actief gesteld, omdat ze kinderen fysiek en emotioneel zou hebben mishandeld. De interim-directeur: ‘Dat er iets is gebeurd dat niet door de beugel kan, is zeker, maar ik kan me niet voorstellen dat er lijfstraffen zijn uitgedeeld.’

Weten hoe voordelig wij zijn?

Menu