Kwinkelenberg verhuizingen

RSS Amsterdams nieuws

 • Houten huizen zijn ook hier de oplossing voor vervuilend beton 26/02/2021
  Amsterdam moet bouwen om de druk op de woningmarkt te verlichten, maar staal en beton zorgen voor grote CO2-uitstoot. Houtbouw is de oplossing.
 • Werd te veel lef Naima ‘Tante’ Jillal uiteindelijk fataal? 26/02/2021
  Naima Jillal was een sleutelspeler in de Nederlandse cocaïnehandel. Nadat ze op de Zuidas in een auto was gestapt, werd niets meer van haar vernomen. Wie liet ‘Tante’ verdwijnen?
 • Erxinio L. opgepakt voor dodelijke schietpartij The Bank 26/02/2021
  De Spaanse politie heeft de voortvluchtige Erxinio L. aangehouden in verband met een dodelijke schietpartij in parkeergarage The Bank in 2019. Hij is door een arrestatieteam opgepakt in de Spaanse stad Valencia.
 • U mag meepraten – over de vluchten op Schiphol van toen 26/02/2021
  Eindelijk is het dan zo ver. Iedereen kan in maart zijn mening geven over de groei van Schiphol en de opening van Lelystad Airport. Niet de toekomstige groei, maar die van vóór 2020. Daarover was tot nu nooit iets wettelijk geregeld.
 • 17-jarige ouders van in container gevonden baby aangehouden 26/02/2021
  De ouders van de pasgeboren baby die op 21 februari levend in een container aan de Meernhof in Zuidoost is gevonden, zijn vrijdag aangehouden. Het gaat om twee Amsterdamse minderjarigen van zeventien jaar. Beiden worden verdacht van poging tot kindermoord.
 • Marwa (22) bij Vondelpark bewusteloos geslagen 26/02/2021
  De 22-jarige Marwa werd woensdag door een man ongewenst aangeraakt bij een uitgang van het Vondelpark. Na een korte woordenwisseling sloeg hij haar met een wijnfles op haar hoofd, bewusteloos.
 • Betogers Extinction Rebellion klemgezet onder Rijksmuseum 26/02/2021
  Een groep demonstranten van Extinction Rebllion en Animal Rebellion is vrijdagmiddag door de politie klemgezet in de fietspassage van het Rijksmuseum. Vervolgens werden ze ‘bestuurlijk verplaatst’. ‘Terwijl we niet eens demonstreerden.’
 • OM eist in hoger beroep 13 jaar cel voor doden rapper Bolle 26/02/2021
  Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag in hoger beroep dertien jaar cel geëist tegen de 22-jarige Ogilvan J. voor het doodschieten van Gondilio Lowland (19) die bekendheid genoot als rapper Bolle.
 • Voortvluchtige Amsterdammer vast voor moordopdrachten 26/02/2021
  Een arrestatieteam heeft dinsdag in Nieuw-West de beruchte Amsterdamse crimineel Abdelhamid A. (32) gearresteerd, alias ‘Bugs’ of ‘Kikker’. Hij werd al jaren gezocht voor het geven van moordopdrachten en zijn lidmaatschap van een criminele organisatie.
 • Pathé Tuschinski mooiste bioscoop van de wereld 26/02/2021
  Het gezaghebbende Britse magazine Time Out heeft Pathé Tuschinski uitgeroepen tot mooiste bioscoop ter wereld. Het blad heeft de lijst, samengesteld door redacteuren en kunstkenners, gepubliceerd in de editie die deze week verschijnt.

Weten hoe voordelig wij zijn?

Menu